Phonak Belong;  nieuwe lijn hoortoestellen van toonaangevende Zwitserse hoortoestelfabrikant

Wat de Phonak Belong-serie en dus ook de Audéo B-R zo bijzonder maakt is het unieke AutoSense OS besturingssysteem. Dit besturingssysteem voelt uw omgeving aan en stelt uw hoortoestellen bij wanneer dit nodig is. Het enige wat u hoeft te doen, is de hoortoestellen inschakelen; de rest gebeurt volautomatisch.

AutoSense OS analyseert iedere 0,4 seconden de geluiden om u heen en kan identificeren of u zich in een rumoerig restaurant, de auto, een concerthal of thuis bevindt. Het hoortoestel maakt gebruik van meerdere functies en voegt deze vervolgens samen om meer dan 200 afzonderlijke instellingen te creëren die zich in een zeer hoge resolutie nauwkeurig aanpassen aan uw geluidsomgeving.

Oplaadmogelijkheden

De Belong hoortoestellen kunnen op verschillende, handige manieren worden opgeladen. Thuis kunt u gebruikmaken van de oplaadbox met geïntegreerd droogsysteem. Onderweg zorgt de mini-oplader voor een volle accu. Bent u langer van huis? Dankzij het extra powerpack dat u onder de oplaaddoos klikt, kunt u uw hoortoestellen zeven keer draadloos opladen.