De Phonak Audéo Life   Dit toestel is ontworpen om mensen onder te dompelen in hun ervaringen met een hoortoestel dat waterbestendig+** is en getest is tot boven IP68 rating voor niet alleen zoet water, maar ook zout- of zwembadwater en zweet. De Audéo Life wordt geleverd met een draagbare accugevoede inductielader, de Phonak Charger Case Go™, zodat de gebruiker de hoortoestellen gemakkelijk thuis of onderweg kan opladen. De universele connectiviteit geeft dragers de vrijheid om echt handsfree te bellen. Gesprekken kunnen rechtstreeks worden gestreamd vanaf iOS®, Android™ of andere Bluetooth-smartphones, maar ook vanaf computers via populaire videoconferentie- platforms.   ** tot 50 cm diepte

Het Phonak Audéo Fit hoortoestel heeft speciale sensoren in het toestel waarmee het de persoonlijke activiteitengegevens van de drager bijhoudt. Zo weet het toestel na te gaan hoeveel stappen de drager zet en wat de gewandelde of hardgelopen afstand is. Het innovatieve toestel gaat zelfs nog een stap verder: het monitort ook de hartslag. Dragers van het toestel kunnen zich zo zelf stimuleren gezond te leven en ook doelen qua beweging te stellen op basis van hun eigen fitheid. De gegevens van de activiteiten kan de drager bekijken in de myPhonak app waarmee het toestel gekoppeld is. 

De Phonak Audéo Slim ziet eruit als een stijlvol accessoire. Het Phonak Slim design toestel is verkrijgbaar in verschillende combinaties van kleuren: zilver-zwart, grafiet-zwart en koper-zwart. Het design volgt de natuurlijke contouren van het hoofd. Het nieuwe toestel wordt uitsluitend als paar geleverd. Dit omdat er voor de rechter en linker kant een uniek toestel is.