Vragen

Kan ik rechtstreeks naar de audicien of moet ik eerst naar de KNO-arts?

In veel gevallen kunt u rechtstreeks naar de audicien, maar dit hangt af van de voorwaarden die uw zorgverzekeraar stelt, uw leeftijd en het type gehoorverlies dat u heeft. Wij kunnen u desgewenst informatie geven over uw persoonlijke situatie.

Hoe lang mag ik hoortoestellen uitproberen?

Een proefperiode met hoortoestellen duurt gemiddeld twee maanden , maar soms gaat het sneller en in sommige gevallen is er meer tijd nodig om de juiste keuze te maken. Waar het ons uiteindelijk om gaat, is dat u echt tevreden bent en uw hoortoestellen met plezier draagt.

Hoeveel vergoedt de zorgverzekering?

Sinds 1 januari 2013 worden hoortoestellen opgedeeld in vijf categorieën.  De zorgverzekeraars in Nederland bepalen afzonderlijk wat de prijs is van een categorie. Van deze categorieprijs wordt 75% vergoedt, en heeft u dus 25% eigen bijdrage.Wilt u weten wat dit precies voor u inhoudt, kom dan eens langs; wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Zijn goede hoortoestellen altijd duur?

Dit hoeft niet. De hoortoestellen die wij leveren zijn van goede kwaliteit, ongeacht of ze volledig vergoed worden of dat u er een eigen bijdrage voor moet betalen. De prijs is afhankelijk van uw wensen en de eisen die u aan het hoortoestel stelt. Kortom, dit wordt sterk bepaald door uw persoonlijke situatie. Kom langs en laat u informeren over de mogelijkheden!

Laatste berichten

Hemelvaartsdag (26 mei) en vrijdag 27 mei gesloten.

Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 27 mei 2022 zijn [...]

Phonak Paradise en Roger bluetooth microfoon

Roger™ Phonak Paradise-hoortoestellen bevatten baanbrekende gehoortechnologie, zoals RogerDirect™, waarmee Roger [...]

Wij zijn verhuisd !!!

  Wij zijn verhuisd  naar het GezondheidsCentrum Oosterwolde. Sinds maandag [...]

Logo-HoorProfs-kleur Star-Logo-kleur