Vragen

Kan ik rechtstreeks naar de audicien of moet ik eerst naar de KNO-arts?

In veel gevallen kunt u rechtstreeks naar de audicien, maar dit hangt af van de voorwaarden die uw zorgverzekeraar stelt, uw leeftijd en het type gehoorverlies dat u heeft. Wij kunnen u desgewenst informatie geven over uw persoonlijke situatie.

Hoe lang mag ik hoortoestellen uitproberen?

Een proefperiode met hoortoestellen duurt gemiddeld twee maanden , maar soms gaat het sneller en in sommige gevallen is er meer tijd nodig om de juiste keuze te maken. Waar het ons uiteindelijk om gaat, is dat u echt tevreden bent en uw hoortoestellen met plezier draagt.

Hoeveel vergoedt de zorgverzekering?

Sinds 1 januari 2013 worden hoortoestellen opgedeeld in vijf categorieën.  De zorgverzekeraars in Nederland bepalen afzonderlijk wat de prijs is van een categorie. Van deze categorieprijs wordt 75% vergoedt, en heeft u dus 25% eigen bijdrage.Wilt u weten wat dit precies voor u inhoudt, kom dan eens langs; wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Zijn goede hoortoestellen altijd duur?

Dit hoeft niet. De hoortoestellen die wij leveren zijn van goede kwaliteit, ongeacht of ze volledig vergoed worden of dat u er een eigen bijdrage voor moet betalen. De prijs is afhankelijk van uw wensen en de eisen die u aan het hoortoestel stelt. Kortom, dit wordt sterk bepaald door uw persoonlijke situatie. Kom langs en laat u informeren over de mogelijkheden!

Laatste berichten

Vrijdag 29 september 2023 gesloten!

Vrijdag 29 september aanstaande zijn wij de hele dag gesloten.

Phonak Slim. Elegant en stijlvol hoortoestel

Dit hoortoestel van het Zwitserse Phonak brengt een strak, aantrekkelijk [...]

Phonak Audéo Life; waterbestendig hoortoestel van toonaangevende Zwitserse hoortoestelfabrikant !

Veel mensen kennen het probleem dat hun hoortoestel uitvalt als [...]

Logo-HoorProfs-kleur Star-Logo-kleur